Ontdek de chef-kok  

Alain Bianchin

Als volleerde chef-eigenaar wijd ik mijn leven aan de kookkunst en breng ik in mijn restaurant de ervaring die ik heb opgedaan tijdens een carrière van meer dan 22 jaar in de meest prestigieuze etablissementen in Brussel.

Mijn carrière werd gekenmerkt door uitzonderlijke verwezenlijkingen, waarvan de meest recente de restauratie van La Villa Lorraine was, bekroond met een Michelinster. Deze ervaring heeft mij gesterkt in mijn vastberadenheid om mijn eigen gastronomische weg te volgen.
Daarvoor was ik in Chalet de la Forêt de rechterhand van Pascal Devalkeneer en heb ik actief bijgedragen aan de twee Michelinsterren van het restaurant, vanaf de opening tot het verkrijgen van de tweede ster. Deze successen hebben mijn reputatie voor culinaire uitmuntendheid gevestigd.

Mijn carrière bracht me ook in contact met andere giganten uit de Belgische keuken, zoals Alain Deluc in Barbizon (destijds een Michelinster) en Pierre Wynants in Comme chez Soi. Deze ervaringen brachten me een rijk en gevarieerd smakenpalet bij en inspireerden mijn niet aflatende zoektocht naar gastronomische uitmuntendheid. Als trots lid van Nord Sea Chefs geloof ik in het belang van duurzaamheid in de keuken. Deze vereniging van Belgische vissers en chef-koks promoot de verantwoorde consumptie van minder bekende vis, een aanpak die mijn engagement voor een keuken met respect voor het milieu weerspiegelt. Mijn keuken is een uitdrukking van mijn passie voor authentieke smaken en verfijnde eenvoud. Het is geworteld in traditie, maar doordrenkt met de rijkdom van lokale terroirs en de vaardigheden van de gepassioneerde ambachtslui die mijn zoektocht naar uitmuntendheid delen.

Welkom in mijn gastronomische wereld, waar elk gerecht een verhaal vertelt van passie, innovatie en toewijding aan de culinaire kunsten.
Ik ben vereerd om dit culinaire avontuur met jou te delen.

OPENING‍Dinsdag t/m vrijdag 12:00 - 13:30 19:00 - 21:00Zaterdag 19:00 - 21:00Gesloten zondag, maandag en zaterdagmiddag.