Ontdek het Alain Bianchin Restaurant
Een Michelinster in Overijse

Emotie in het hart van uw bord

Welkom bij Restaurant Alain Bianchin, een echte parel op de Brusselse gastronomische scène. Ons met een Michelin-ster bekroond etablissement belichaamt culinaire uitmuntendheid in een elegant en verfijnd kader. Laat u meevoeren op een uitzonderlijke gastronomische reis, waar de creativiteit van chef-kok Alain Bianchin in elk gerecht tot uiting komt. Het Alain Bianchin restaurant biedt een gevarieerd menu dat regelmatig verandert met de seizoenen. De gerechten zijn gebaseerd op verse, seizoensgebonden producten en worden met zorg en aandacht bereid. Chef Alain Bianchin is een fan van de moderne Franse keuken en experimenteert graag met nieuwe technieken en smaken.

Onze Missieverklaring

Traditie doorgeven door emotie

Wij willen warmte, geur en smaak toevoegen aan uw momenten van ontmoeting en delen.

Wij willen u raken met gulle, verfijnde en eerlijke gerechten. Wij willen u verwennen met een zorgvuldige service en uw smaakpapillen bekoren met precieze smaken.

Wij ontvangen u graag voor een zakendiner of een tête à tête dat u zal bijblijven.

Wij zien u graag komen met uw vrienden of uw kinderen om hen unieke smaken te laten ontdekken.

En meer dan dat, zien wij u graag terugkomen.

Over ons

Ons restaurant

Ideaal gelegen aan de poorten van Brussel, verwelkomt ons restaurant u in een warme en gedistingeerde sfeer.

Aan tafel, laat de tijd stilstaan om ten volle van uw maaltijd te genieten: voor dit moment om door te brengen met uw zakenpartners, familie of vrienden, is ons team uw beste bondgenoot.

Uitzonderlijke wijnen die met liefde zijn geselecteerd, kwaliteitsproducten die met zorg zijn gekozen, originele recepten die al honderd keer in de handel zijn doorgegeven...

Wij stellen de authenticiteit van onze kunst ten dienste van uw tafel.

Onze chef

Alain Bianchin

Alain groeide op in de gulle, zonnige sfeer van de keuken van zijn grootmoeder.

Geïnspireerd door de klassiekers van de grote Franse traditie, creëert hij nu zijn gerechten door de kracht van zijn intuïtie, het opnieuw uitvinden van de vormen en subtiliteiten van gastronomische klassiekers.

Op deze manier zorgt hij ervoor dat hij een unieke ervaring creëert, elke keer als je weer bij hem aan tafel komt zitten.

Waar hij het meest van houdt, is het zien van de emotie op de gezichten van de gasten die zijn gerechten proeven.

OPENING‍Dinsdag t/m vrijdag 12:00 - 13:30 19:00 - 21:00Zaterdag 19:00 - 21:00Gesloten zondag, maandag en zaterdagmiddag.