De menu's bestaan uit door ons gekozen gerechten. Ze bevatten gerechten die bereid zijn volgens de dagelijkse aanvoer. De gebruikte producten komen uit emblematische streken of gepassioneerde lokale ambachtslieden die, net als wij, graag het beste van zichzelf geven en ons volledig vertrouwen om ze tot in de perfectie te brengen.
De lunch bestaat uit een 3-gangenmenu, dat varieert afhankelijk van de markt en de seizoenen en dagelijks of wekelijks kan veranderen.
Alleen tijdens lunchtijd (behalve op feestdagen)
LUNCH MENU
Amuses
Hapjes
Gegrilde tonijn
meloen / amandelen / basilicum
Challans eendenborst
raap / bosui / bloedsinaasappel
Citroen schuimtaart
Mignardises
3-gangen lunchmenu
Selectie van wijnen (2 glazen)
Amuses
Hapjes
Makreel gekookt in een doek (4/5/8 gangen)
Daikon / sesam / witte ponzu
Groene asperges uit Vaucluse (4/5/8 porties)
Eigeel met groene Chartreuse / munt / Bronte pistachenoten
Parmezaanse tartelette (8 gangen)
Erwten / Holstein rundvlees / kappertjes
Krabtaart (8 gangen)
Paardenbloem / Koolrabi / Kochia
Kleine vis (5/8 gangen)
Witte asperges / tuinbonen / rucola
Lamsrug van het Pays d'Oc (4/5/8 gangen)
Artisjok / gnocchi / wilde knoflook
Rabarber - geitenkaas - venkel (4/5/8 gangen)
Gesuikerde rabarber / rabarbersorbet en marmelade / geitenkaasmousse / venkel
Macaé chocolade - karamel - Maqaw peper (8 gangen)
Chocolademousse en Macaé-ijs / gepofte crackers / karamel van honing-donkere thee / room geklopt met Maqaw-peper
Mignardises
Menu Jeune All in (tot 30 jaar)
4-gangen menu, 1 glas champagne, 3 glazen wijn, water, thee/koffie
Let op: reserveren alleen telefonisch of per e-mail
4-gangen menu (alleen van dinsdag tot vrijdag)
Selectie van wijnen (3 glazen)
Bijpassende alcoholvrije botanische wijnen
5-gangen menu
Selectie van wijnen (4 glazen)
Bijpassende alcoholvrije botanische wijnen
8-gangen menu
Selectie van wijnen (6 glazen)
Botanisch wijnarrangement zonder alcohol
Kaas gerijpt door Julien Hazard
Kaas als dessertvervanger
Algemene voorwaarden voor groepen en banketten
Bij reserveringen voor meer dan 7 gasten vragen we een voorschot van:
- €58 per persoon geboekt voor het Luncharrangement
- €95 per persoon geboekt voor het 4-gangen Menu arrangement
- €120 per persoon geboekt voor het 5-gangen Menu arrangement
- €170 per persoon geboekt voor het 8-gangen Menu arrangement
over te maken op de volgende rekening: BE51 0689 0126 9362, met vermelding van de datum van de reservering en uw naam. De reservatie wordt pas definitief bevestigd na ontvangst van deze betalingen. Reservaties voor meer dan 14 gasten vereisen dat het restaurant geprivatiseerd wordt (maximum 36 personen).
Dit wordt toegekend voor een minimum totaal verbruik van:
- Van dinsdag tot donderdag:
- € 3.000 tijdens de lunch
- € 3.000 's avonds.500 € 's avonds
- Vrijdag en zaterdag:
- 3.500 € bij de lunch
- 4.000 € 's avonds
- Zondag: 5.000 €
Als het bedrag van uw drankjes gelijk is aan of hoger is dan de kosten van de privatisering, is deze laatste gratis. Reserveringen worden pas in behandeling genomen na ontvangst van een voorschot van 40% van de geschatte kosten op de volgende bankrekening:
BE51 0689 0126 9362, met vermelding van uw naam en de datum van het evenement.
We vestigen uw aandacht op het feit dat elke annulering die niet of minder dan 24 uur voor het evenement wordt gemeld, in rekening zal worden gebracht. De prijzen zijn inclusief btw en bediening. Voor alle dranken die niet in de formules zijn opgenomen, wordt een supplement aangerekend, net als voor alle wijzigingen die niet in het menu zijn voorzien.
Wij danken u voor uw begrip en kijken ernaar uit u in ons etablissement te mogen verwelkomen.
Dinsdag t/m vrijdag 12:00 - 13:30 19:00 - 21:00Zaterdag 19:00 - 21:00Gesloten zondag, maandag en zaterdagmiddag.
Dinsdag tot en met vrijdag12:00 - 13:30 19:00 - 21:00 Zaterdag19:00 - 21:00 Geslotenop zondag, maandag en zaterdagmiddag.