RestaurantFormulesDe chefMenu'sDienstenJobsons contacteren
Ik reserveer

PROFITEER VAN ONZE VALET SERVICE!

Onze menu's

Onze formules

De menu's bestaan uit door ons gekozen gerechten. Ze bevatten gerechten die bereid zijn volgens de dagelijkse aanvoer. De gebruikte producten komen uit emblematische streken of gepassioneerde lokale ambachtslieden die, net als wij, graag het beste van zichzelf geven en ons volledig vertrouwen om ze tot in de perfectie te brengen.

Lunch & Menu
Kaart
Groepspakketten
Voorwaarden en Condities
Lunchmenu

Nobashi garnalentartaar
Druif / amandel / moerasspirea

Op hout gegrilde parelhoen supreme
Wortel / rode vruchten chutney / ui

Lokale aardbeien
Kruidensorbet / Fontainebleau espuma / meringue / aardbeiensap


‍

3-gangen lunchmenu (alleen 's middags)

€ 49

Wijnarrangement 2 glazen
Alcoholvrij arrangement      

€ 22
€ 20

4-gangenmenu (niet beschikbaar op zaterdagavond)

€ 85

Wijnarrangement 3 glazen
Alcoholvrij arrangement      

€ 33
€ 30

Menu 5 gangen 

€ 110

Wijnarrangement 4 glazen
Alcoholvrij arrangement      

€ 44
€ 40

Menu 6 gangen 

€ 125

Wijnarrangement 4 glazen
Alcoholvrij arrangement      

€ 44
€ 40

Gerijpte kazen door Julien Hazard     

€ 18

Kazen in de plaats van het nagerecht  

€ 12


Menu's worden geserveerd voor de hele tafel.
De wijn en non-alcoholische selecties begeleiden de menu's van voor- tot hoofdgerecht.
De menu's worden samengesteld en aangeboden op basis van dagelijks binnenkomende gerechten en de inspiratie van de chef.

Voorgerechten

Gekonfijte aubergine met Taiwan saté - €26

Munt / granaatappel / sudachi-ponzu dressing / arganolie

Gegrilde tonijn - €30

Spring virgin met olijf-citroenolie

Gebakken langoustines - €38

Groene asperges / langoustine jus met camelina-olie

Witte asperges uit Mechelen - €28

Perfect ei / Carbonara saus / kruiden

Te volgen op

Blauwe kreeft - €56

Gekookt in kreeftenboter en scharen in ravioli

Emulsie van kreeftenfumet met Bretonse kerrie

Vangst van de dag - €36

Inktvis met sinaasappel en venkel

Noirmoutier grenailles met saffraan / zee-egelboter

Kalfsvlees - €45

Kalfsfilet en cassolette van kalfskop en zwezerik 

Witte asperges / Morilles

Rundvlees - €42

Lang gegaarde wang en staart in bouillon

Kleine groenten / sterke jus/ toast met merg / gerookte knoflook / fijne kruiden

Om af te sluiten

Dame Blanche - €18

Madagaskar vanille-ijs/ slagroom/ chocoladesaus

Guanaja pure chocolade palet - €18

Gebrand mout ijs / slijm

Aardbeien Gariguette - €18

Witte kaas / verbena

Kazen- €18

Kazen gerijpt door Julien Hazard in Ukkel


We verwelkomen vegetarische of speciale diëten. Laat het ons weten wanneer je reserveert, zodat we onze voorstellen met zorg kunnen aanpassen.

Onze formules vanaf 7 personen
Marktmenu 48 uur op voorhand meegedeeld

Lunchmenu

Beschikbaar als business lunch op dinsdag-, woensdag- en donderdagavond van 8 tot 14 couverts MAXIMAAL

3-gangen lunchmenu voor €49 per persoon (exclusief drankjes)
Wijnarrangement of non-alcoholisch bijgerecht €22 per persoon (2 glazen)
‍Water/café arrangement €13 per persoon

‍AllIn arrangement €100 per persoon
Inclusief wijnarrangement, water/café arrangement en 1 glas Champagne
4-gangenmenu€85 per persoon (exclusief drankjes)
Wijnarrangement of non-alcoholisch bijgerecht 33€ per persoon (3 glazen)
Water/koffie arrangement 13€
per persoon

All In arrangement 149€
per persoon Inclusief wijnarrangement, water/koffie arrangement en 1 glas Champagne
5-gangenmenu voor €110 per persoon (exclusief drankjes)
Wijnarrangement of alcoholvrije begeleiding 44€ per persoon (4 glazen)
Water/koffie arrangement 13€
per persoon

All In 185€
per persoon
Inclusief wijnarrangement, water/koffie arrangement en 1 glas Champagne
6-gangenmenu voor €125 per persoon (exclusief drankjes)
Wijnarrangement of alcoholvrije begeleiding 44€ per persoon (4 glazen)
Water/caféarrangement 13€
per persoon

Het All In arrangement 200€
per persoon
Inclusief wijnarrangement, water/caféarrangement en 1 glas Champagne
‍
‍

Ons "à la carte" pakket voor 7 personen of meer

U kiest zelf het aantal gangen en gerechten, het aantal voor- en hoofdgerechten, nagerechten, kaasoptie, wijnselectie, aperitief, enz.
‍Deprijs van deze formule wordt op aanvraag meegedeeld.

Bij reservatie voor meer dan 7 gasten vragen we een voorschot van:
- €49 per persoon gereserveerd voor het Luncharrangement
- €85 per persoon gereserveerd voor het 4-gangen Menu arrangement
- €110 per persoon gereserveerd voor het 5-gangen Menu arrangement
- €125 per persoon gereserveerd voor het 6-gangen Menu arrangement
‍
te storten op rekening : BE51 0689 0126 9362, met vermelding van de datum van de reservering en uw naam.

De reservatie wordt pas definitief bevestigd na ontvangst van deze betalingen. Reservaties voor meer dan 12 gasten vereisen dat het restaurant geprivatiseerd wordt.
‍
Dit wordt toegekend voor een minimum totaal verbruik van:
Dinsdag tot donderdag:
- €2.500 lunch
- €3.000 € 's avonds

Op vrijdag en zaterdag:
- 3.000 € bij de lunch
- 3.500 € 's avonds
‍
-Op zondag: 4.000 €
‍
Als het bedrag van uw drankjes gelijk is aan of hoger is dan de kosten van de privatisering, is deze laatste gratis. Reserveringen worden pas in behandeling genomen na ontvangst van een aanbetaling van 50% van de geschatte kosten op de volgende bankrekening:
BE51 0689 0126 9362, met vermelding van uw naam en de datum van het evenement.

We vestigen uw aandacht op het feit dat elke annulering die niet of minder dan 24 uur voor het evenement wordt gemeld, in rekening zal worden gebracht. De prijzen zijn inclusief btw en bediening. Voor alle dranken die niet in de formules zijn opgenomen, wordt een supplement aangerekend, net als voor alle wijzigingen die niet in het menu zijn voorzien.
‍
Wij danken u voor uw begrip en kijken ernaar uit u in ons etablissement te mogen verwelkomen.
‍

Oudejaarsavondmenu in restaurant 2024-2025

Hapjes

Eendenlever vlaai
Parmezaan / kippenhuidskrokantje
Cappuccino de langoustines
Vanille / dragon
‍

 Chawanmushi met zeevruchten

Kefir / bieslookolie / koolrabi

Zeetong van Zeebrugge gevuld met kreeft en zwarte truffel

Kardinaalsaus

Mechelse Koekoek koninginnehapje-gewijs

Kalfszwezerik / rivierkreeft / eekhoorntjesbrood / amaretto sabayon

Ree van onze Ardennes

Mille feuilles van witloof / selder / chutney van muskuspompoen

Krokant tartelette met Grevenbroecker

Appel / dadels / pecannoot / banyuls

Als aanvulling 20€ of als vervanging van een nagerecht te melden tijdens de reservatie

Pompelmoes en rosé champagne

Gelei van cacao nibs / Cotchiasche saffraan-ijs

Choconaise met Oqo van Madagaskar

Chiboust met groene mandarijn / financier koekje ‍

6 gangen €220

6 gangen All In €310


(1 glas Champagne ou 1 aperitief zonder alcohol, bijpassende wijnen of bijpassende botanische cocktails, water, koffie of thee)

Om u beter van dienst te kunnen zijn en u te helpen het beste uit uw avond te halen, verwachten we u tussen 19.00 en 19.30 uur.

Kerstmis

4-gangen menu - 90€
Kerst catering menu

Bestellingen sluiten op 17/12 voor Kerstavond.
De ophalingen zullen plaatsvinden op 24 december van 14.00 tot 16.00 uur op de afgesproken tijd.

Nieuwjaar

5-Gangen Menu - 135€
Traiteur oudejaarsavondmenu

Bestellingen sluiten op 23/12 voor Oudejaarsavond.
De ophalingen vinden plaats op 31 december tussen 14.00 en 16.00 uur op de afgesproken tijd.

Kerst & nieuwjaarskaart

Kerst & Nieuwjaar cateringmenu

Bestellingen sluiten op 17/12 voor Kerstavaond en 23/12 voor Nieuwjaar.
De ophalingen vinden plaats op 24 en 31 december van 14.00 tot 16.00 uur op de afgesproken tijd.

Bestellingen kunnen alleen via e-mail geplaatst worden; info@alainbianchin.be
Opgelet, u bestelling wordt pas bevestigd als je een bevestigingsmail van ons hebt ontvangen en als we een aanbetaling van 50% hebben ontvangen op de volgende bankrekening : BE51 0689 0126 9362

PROFITEER VAN ONZE VALET SERVICE!

RestaurantFormulesDe chefMenu'sDienstenJobsons contacteren
Ik reserveer
LINKS
HomeRestaurantOver onsMenugangenContacteer ons
SOCIAAL
FacebookInstagram
ADDRES

663, Brusselsesteenweg
3090 Jezus-Eik

TELEFOON
02 657 67 88
openingsuren






Dinsdag tot en met vrijdag‍12:00 - 13:30 19:00 - 21:00 ‍Zaterdag‍19:00 - 21:00 ‍Geslotenop zondag, maandag en zaterdagmiddag.