Onze diensten in Restaurant Alain Bianchin
Gedenkwaardige ervaringen creëren

Bij Restaurant Alain Bianchin zijn we vastbesloten je veel meer te bieden dan alleen een maaltijd. Wij geloven in het creëren van uitzonderlijke, op maat gemaakte en onvergetelijke culinaire ervaringen. Ontdek onze exclusieve diensten die van elk bezoek een onvergetelijke ervaring maken.

Speciale evenementen

Of het nu gaat om een persoonlijk feest of een bedrijfsevenement, ons toegewijde team staat klaar om van uw gelegenheid een onvergetelijk succes te maken. We personaliseren elk detail, van het menu tot de sfeer, om een unieke ervaring te creëren die uw gasten in verrukking zal brengen.

Besloten diners

Op zoek naar de intimiteit van een privédiner? Ons restaurant biedt elegante en privéruimtes, perfect voor exclusieve avonden met vrienden, familie of zaken. Laat ons een menu op maat samenstellen om zelfs de meest veeleisende fijnproevers tevreden te stellen.

Zakelijke lunches

Kies voor uw zakelijke bijeenkomsten voor de elegantie van Restaurant Alain Bianchin. Onze gemakkelijk bereikbare locatie aan de rand van Brussel maakt het de ideale plek voor zakenlunches. Geniet van onze sterrenkeuken terwijl u belangrijke afspraken...

Kooklessen

Dompel jezelf onder in de kunst van het koken met onze interactieve kooklessen. Leer de geheimen van de signatuurgerechten van chef-kok Alain Bianchin onder zijn deskundige begeleiding. De perfecte ervaring voor fijnproevers.

Uitzonderlijke wijnkaart

Onze uitzonderlijke wijnkelder biedt een zorgvuldig samengestelde selectie lokale en internationale wijnen. Onze ervaren sommelier zal je begeleiden bij het kiezen van de perfecte wijnen voor bij je maaltijd.

Speciale evenementen van de chef

Blijf op de hoogte van onze speciale evenementen, waar chef-kok Alain Bianchin unieke gastronomische verrassingen voor je in petto heeft. Deze speciale avonden zijn ontworpen om je smaakpapillen te prikkelen en onvergetelijke herinneringen te creëren.

Boek uw ervaring

Of u nu een speciaal evenement wilt organiseren, wilt genieten van een intiem diner of wilt deelnemen aan onze kooklessen, Restaurant Alain Bianchin is er om uw gastronomische dromen waar te maken. Boek vandaag nog uw ervaring en laat ons u meenemen op een uitzonderlijke culinaire reis. Neem contact op met ons toegewijde team om uw specifieke wensen te bespreken en laat ons een ervaring op maat creëren voor u en uw gasten.

over de menu's

De menu's worden geserveerd voor de hele tafel
De wijnselectie begeleidt de menu's van het eerste voorgerecht tot het hoofdgerecht
De menu's kunnen vergezeld gaan van een niet-alcoholische selectie
Het 8-gangenmenu kan op elk moment worden gewijzigd naargelang de inspiratie van de chef

over sluitingstijden

Lunch: gesloten vanaf 16.00 uur
Laatste bestelling om 13.30 uur
Diner: gesloten vanaf 00.00 uur
Laatste bestelling om 21.00 uur

Dank u.

OPENING‍Dinsdag t/m vrijdag 12:00 - 13:30 19:00 - 21:00Zaterdag 19:00 - 21:00Gesloten zondag, maandag en zaterdagmiddag.